Iedereen die een steentje wil bijdragen aan onze projecten, nodigen wij van harte uit zijn of haar donatie te storten onze bankrekening:

Rekeningnummer: 12.17.09.469
T.n.v. Stichting Stepping Stones for Africa, te Den Haag
Eventueel onder vermelding van het project dat je wilt steunen.

Voor betalingen uit het buitenland, heb je de volgende gegevens nodig:

IBAN: NL85 RABO 0121 7094 69
BIC: RABONL2U

Online doneren

Via onderstaande knop kun je veilig en direct online doneren, onder andere via je eigen bank met iDeal, creditcard en Wallie. Directe overmakingen hebben echter onze voorkeur, omdat een klein percentage van de overmaking via onderstaande button moet worden afgedragen.

online doneren

Alle donateurs heel hartelijk bedankt!

We zijn dankbaar voor ieder bedrag dat binnenkomt.

Het geld dat wordt ingezameld gaat in zijn geheel naar de projecten binnen onze doelstelling. Onze stichting heeft (afgezien van bank- en hostingkosten) geen overheadkosten en alle bestuursleden zijn vrijwilligers.

Giften zijn aftrekbaar

Algemeen Nut Beogende InstellingJe gift aan Stichting Stichting Stepping Stones for Africa is aftrekbaar van de inkomstenbelasting, waardoor je per saldo meer kunt doneren. Afhankelijk van je inkomen, krijg je tot 50% van je donatie terug van de belasting. Onze stichting is door de Belastingdienst erkend als een zogenaamde ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI), oftewel een ‘goededoelenstichting’. Ook voor bedrijven en instellingen zijn giften aftrekbaar.

Deze ANBI-status van onze stichting is te controleren door op deze pagina van de Belastingdienst, onze naam in te vullen. (Vul geen plaatsnaam in, dit werkt niet goed.)


Nieuws archieven

Algemeen Nut Beogende Instelling