Stepping Stones for Africa on InstagramStepping Stones for Africa on Facebook

Steun ons

Iedereen die een steentje wil bijdragen aan onze projecten, nodigen wij van harte uit zijn of haar donatie te storten onze bankrekening:

Onze Nederlandse bankrekening:
Rekeningnummer: NL85 RABO 0121 7094 69
Stichting Stepping Stones for Africa, te Den Haag
BIC: RABONL2U

Onze Ghanese bankrekening (GHS):
Bank: ADB Bank (Agricultural Development Bank)
Naam: Stepping Stones for Africa
Rekening: 1082 0001 2449 6703
Filiaal: Gulf House, Accra
BIC: ADNTGHAC
Adres: Lambfarms, Amrahia, Greater Accra, Ghana

Onze Ghanese bankrekening (EUR):
Bank: ADB Bank (Agricultural Development Bank)
Naam: Stepping Stones for Africa
Rekening: 1085 0301 2449 6701
Filiaal Gulf House, Accra
BIC: ADNTGHAC
Adres: Lambfarms, Amrahia, Greater Accra, Ghana

NB: bij overmakingen naar Ghana is overmaking naar onze Ghanese EUR rekening veel gunstiger vanuit Euro landen. Het voorkomt hoge bankkosten door wisselkoersen.

Vermeld bij uw donaties eventueel het project dat u wilt steunen.

Alle donateurs heel hartelijk bedankt!
We zijn dankbaar voor ieder bedrag dat binnenkomt.

Geen strijkstok

Het geld dat wordt ingezameld gaat in zijn geheel naar de projecten binnen onze doelstelling. Onze stichting heeft (afgezien van bank- en hostingkosten) geen overheadkosten en alle bestuursleden in Nederland en Ghana zijn vrijwilligers.

Doneer via PayPal

U kunt rechtsstreeks aan ons doneren via ons PayPal account. Onze kosten: 1,4% van donatie + € 0,35 indien uit Ned/EU. 4% van donatie + € 0,35 voor rest van de wereld. Wij zijn een officiële charity bij PayPal.

Donate with PayPal

Doneer via Geef.nl

Via onderstaande knop kunt u online doneren via Geef.nl, onder andere met iDeal, creditcard, PayPal en Wallie. Onze kosten: 8% van donatie.

Doneer via Geef.nl

Wegens de kosten die wij betalen via bovenstaande services, hebben directe overmakingen op onze bankrekening onze voorkeur.

Giften zijn aftrekbaar

Algemeen Nut Beogende InstellingUw gift aan Stichting Stepping Stones for Africa is aftrekbaar van de inkomstenbelasting, waardoor u per saldo meer kunt doneren.

Onze stichting is door de Belastingdienst erkend als een zogenaamde ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI), oftewel een ‘goededoelenstichting’. Ook voor bedrijven en instellingen zijn giften aftrekbaar.

Deze ANBI-status van onze stichting is te controleren door op deze pagina van de Belastingdienst, onze naam in te vullen. (Vul geen plaatsnaam in, dit werkt niet goed.)

Algemeen Nut Beogende Instelling